Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο Αδάμος έβαλε το Λιοπέτρι στον χάρτη του American-style burger

Ένα food truck που ξεκίνησε από την πλατεία του Λιοπετρίου και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2026

Με πολυετή εμπειρία σε κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ο chef Αδάμος Γεωργίου αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές κουζίνες και να δημιουργήσει κάτι δικό του. Έτσι γεννήθηκε το Road House, ένα food truck που από τις 13 Αυγούστου έχει βάλει την πλατεία Λιοπετρίου στον χάρτη του καλού street food.

Στο χαρακτηριστικό νίκελ καραβάνι με τη μεγάλη επιγραφή Road House ψήνονται καθημερινά American-style burgers, με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης και στις γενναιόδωρες γεύσεις. Η ανταπόκριση υπήρξε από την πρώτη κιόλας ημέρα εντυπωσιακή, με το πρώτο τριήμερο λειτουργίας να καταγράφει sold out.

Στο μενού πρωταγωνιστούν τα burgers με 100% μοσχαρίσιο USDA beef, φρέσκο και όχι κατεψυγμένο, χωρίς περιττά υλικά πέρα από το αλάτι. Υπάρχουν επίσης chicken burgers με σπιτικό παναρισμένο φιλέτο, chicken strips με sauce κουμανταρίας, γλυκοπατάτες, καθώς και επτά διαφορετικές sauces, ανάμεσά τους BBQ με κουμανταρία, Secret Road House, Sriracha Mayo, Truffle Mayo και Jack Daniel’s.

Ξεχωριστή θέση έχουν οι Loaded Fries, που μόνο ως συνοδευτικό δεν θα τις χαρακτήριζες. Τραγανές πατάτες φορτώνονται με κομμάτια βοδινού, καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες δικής τους παρασκευής και τη secret sauce του Road House, δημιουργώντας ένα πιάτο που μπορεί άνετα να σταθεί μόνο του.

Ανάμεσα στα best sellers βρίσκουμε το Road Burger, το Magic Mushroom, το Cheese Burger και το Dirty Pork, με χοιρινή πανσέτα, πατάτες, ketchup, mustard και iceberg.

Το Road House ετοιμάζεται σταδιακά να περάσει και στο delivery, ενώ ο Αδάμος και η ομάδα του έχουν ήδη στα πλάνα τους συμμετοχές σε φεστιβάλ και parties. Ένα food truck που ξεκίνησε από την πλατεία του Λιοπετρίου και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει.


(97892128) Πλατεία Λιοπετρίου, ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Τετάρτη-Κυριακή, 18:00–23:00.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close